BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 10 December 2011

MALAM TAUTAN KASIH DIPAC

ASSALAMUALAIKUM....

Ape kabar semua?? okay,,mesti semua sihat je kan..Alhamdulillah..
hari ni cik intan nak citer pasal Malam Tautan Kasih DIPAC punya program..
actually benda ni berlaku semalam ek.. sori baru nak citer hari ni..
semalam penat sangat larh...mata pown mengantok benor semalam..

Malam Tautan Kasih neyh sebenarnye tuk menyambut kedatangan warga DPA part 1...
so,,dorang diwajibkan untuk membuat persembahan di depan senior2 DPA..
macam kteorg last sem larh.. kteorg kne wat silent drama... okay sangat best ye!
okay,masuk citer malam semalam...

pukul 7.30 mlm kteorg dah kne gerak pergi dewan Bendahara tau..
tapi disebabkan kami lambat bersiap lewat sikit gerak.. maklum larh nak makeup bagai kan..
haha..macam style tudung pakai semalam tau..
waaaaah,,bergaya sakan roomate ku tau..
then kteorg pown gerak dengan pakai baju kurung,pakai wedges then berjalan larh dari tun teja sampai dewan bendahara..
jauh benor perjalanan kami ye... semput kejap...haha

dalam dewan bendahara ade DEKAN2 ye diatas pentas..
then sekarang ade course baru kalau nak thu..x ingat larh.. x silap pentadbiran korporat.. ape entah larh..
bukan tuh je,sekarang DIPAC dah ade lagu tau..
not bad larh jugak lagu dye.. kelaaaaaaaas gitu DPA sekarang!
haha..then baru larh persembahan budak2 part 1..
honestly bosan tau..xde yang best langsung.. ade larh 1-2 je yang betul2 best...
maybe batch kteorg lagi best kowt...
padahal budak part 1 sebaya je ngan kteorg..haha
bajet senior satu sem..haha..
btw,boyfriend bestfriend ex-roomate aku,fyka mohamed punya kawan baik,pyka rahmat pakwe dye ade study kat Uitm Lendu,budak DPA..

yang pakai baju kurung tuh yang jadi perempuan, pakwe pyka..
berlakon jadi cikgu..

okay,,semalam aku kena bahan habis dengan classmate aku yang x bape nak betul..
YUSRI and EJAD! dorang punya larh mengutuk aku sebab pakai wedges..
mentang2 larh aku x bape nak tinggi..
si yusri tuh x abis ayam belanda.. geraaaaaam betul!
cekadak betul dorang tuh.. pantang tengok orang nak bergaya sikit..ade je kerenah dye..
okay..lantak larh dorang tuh kan...
campak kat tasik baru thu..haha,,#ade hati nak campak orang#

okay lets see our picture yang tah pape je :)





okay..DONE upload!
haha,,sori lerh picture kteorg ade yang gelap ye..
okay..thats all :) <3 <3