BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 22 February 2012

CITRAWARNA

ASSALAMUALAIKUM

holla! ape citer korang semua? sihat? moga2 korang semua sihat :)
oh ya,saya nak story mory pasal event beberapa hari lepas..
baru ade mood nak update pasal event citrawarna ni..
haha,,maklum lerh banyak sangat test and kerja nak kena settlekan..

okay saya pun xnak citeer panjang2..
kejap lagi kena pergi KOKO pulak kan.. ade test BOMBA..
malas kan nak kena study.. nak pandai kenalah belajar :)
okay lets start our story okay!

okay,for this event saya masuk cheer lagi.. tapi.....
bukan cheer mulut tau.. kali ni tarian tradisional tuh!
haiyaaaa..dah larh agak kayu nak menarikan.. xpe2,belajar..
tiap malam kena turun tuk practice tarian tau.. naik lenguh kaki ni..
again lawan dengan kolej lain...yes agak cuak kan..
okay saya tunjuk gambor jelah ye.. xlarat nak bercerita panjang lebor :)


with kak husna :)


with teen-teen :)


shasha and kak Natrah :)


okay thats me! 

okay,kteorang punye cheer dapat num 3 tau!
terror x? terror x? dari 14 kolej perempuan tau..
congrets kat semua yang join :)
i love my kolej,TUN TEJA! :)
 
 

Tuesday, 21 February 2012

RINDU YANG TAK DAPAT DIUNGKAP

ASSALAMUALAIKUM

hai.. lama x update kan.. maaf lah sibuk sangat sampai xde masa nak update..
actually dah lama pasang niat nak update..saya pun malas nak citer panjang2..
saya rindu yang melampau sangat pada seseorang..
saya just nak cakap saya rindu sangat dekat PAPA..

saya x tahu nak luah perasaan rindu ni pada siapa..
kadang2 saya x mampu nak sembunyi kan perasaan saya ni..
Ya Allah berikan lah kekuatan dalam diriku ini..
saya xnak nampak sedih bila dihadapan orang terutama family saya..
saya kena kuat..tapi sampai bila??

saya tahu ramai yang selalu bagi semangat..
selalu suruh saya bersabar..ye,terima kasih sangat2..
tapi bukan senang tuk bersabar..bukan senang tuk jadi kuat..
sometimes saya x mampu lagi nak bertahan..saya dah x larat..
saya gembira pun sebab nak hiburkan hati saya..
saya xnak perasaan sedih saya memburu dalam diri saya..

saya xnak papa sedih bila lihat saya sedih...
saya tahu papa selalu perhatikan saya,,,
saya rindu sangat dekat papa..saya rindu nak peluk papa..
saya rindu nak bergurau dengan papa..
saya rindu nak bercerita dengan papa..
saya rindu semua tuh..
xde siapa yang mampu mengantikan papa dihati saya...

Ya Allah...tabahkan lah hati hambamu yang lemah ini...
jadikan lah hambamu ini seorang yang kuat...

Sunday, 5 February 2012

DATE WITH MY SCHOOLMATE

ASSALAMUALAIKUM...

alahai lamenye saya x update blog..
kangen sama ini blog..haha.. rindu x? rindu x? mesti rindukaaaan..
okay jangan cegitu kay..saya ade satu story nak citer arini..
update dalam kereta je ni..
okay story ni pasal semalam..hehe..
semalam i got date with someone...yes,of coz larh with boy..
haha..kiddin,,actually date with my schoolmate,Syazwani Idris lerh..

kteorang date kat TIME SQUARE je :)
yes,of coz larh nak shopping kan..buat ape lagi kalo pergi TS tuh..
kteorang gerak dari kuarters kul 10.30 tau,tahu x pukul berapa kteorang naik train?
KUL 12 tahu x! haiyaaaa,KTM can u be more faster?
sesak dengan orang larh..dear government,can you provide more KTM for us?
another one,"coach for ladies only",yes FOR LADIES ONLY right?
so,dah kenapa BOYS pown nak menyemak?
can't they read that! bengang ni,bengang! kasi gua hot lah!

huuh! okay,sambung citer... sampai KL Sentral terus gerak g TS.
sampai TS terus pergi melantak kejap..haha.. lapoooor..
kteorg makan dekat secret recipe jeee.. berlagak betul kan..haha
bukan selalu makan sedap-sedap ni..haha..


makan,makan,makan!!

ni larh SYAZWANI IDRIS :)
sedapnyeee minum air..


wanie,aku suke pic kau yang ni..
haha,,xtau nape..


after makan kteorag teruskan langkah kterorang untuk SHOPPING TIME!
haha,,serious rambang mata ni,tengok baju,kasut,shawl,pashmina,handbag!
tapi kena save duit jugak :) haha..wan,wan,saya nak handbag boleh x?
serious nak handbag! ade satu handbag tuh cantek!
okay,saya just teman wanie shopping je..saya rembat kasut je sepasang..haha
x lebih pown..haha..wanie shopping for her dinner..
she bought dress,wedges and some more lah.. yes,seronok tengok dye shopping :)


with her :)
okay after shopping kteorg pown balik lah.. petang dalam kul 5 lebih kteorg balik rumah dah..
bye,bye wanieeee.. see you next time :)
gud luck kat matrix nanti kay... :) sayang kau sangat kawan <3


this picture special for Wan Nazmi Aiman :)
i always wait for you here..
yes,please come back earlier..
i really miss you so badly :)