BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 22 January 2012

YOU'RE MY EVERYTHING

ASSALAMUALAIKUM

"My heart is only for you"
"My love is only for you"
"My tears is only for you"

the person that i really love in my life is YOU..
you always make me smile and laugh...
the person that always love me is WAN NAZMI AIMAN :)

first thing i would like to say THANK YOU VERY MUCH!
hari ni hari yang paling bahagia sebab awak keluar dengan saya..
awak tahu x yang saya teramat rindu kan awak? awak tahu x saya nak sangat jumpe awak?
akhirnya saya dapat jugak jumpa and keluar dengan awak!
pagi2 saya dah bangun sebab x sabar nak jumpe awak..
walaupon mata ni macam x nak bukak sebab mengantuk..hehe...

kali ni kite just keluar pergi MID VALLEY je kan..
xpe,awak cakap nak pergi cari buku kan kat MPH.. tapi..................
xde kan..bersepah je kat MPH tuh buku,,serabut kepala tengok buku dye longgok..
then kite beli tiket tengok wayang tengok citer "JOURNEY 2"
awak tahu x saya sangat,sangat,sangat suke citer tuh,, thanks awak sebab belanja saya,3D kowt..
haha,then kite pergi jalan2 kat GARDEN MALL kan... seronok main ambil2 gambar kan..
muke macam -__-" sengal pown awak ambil kan..haha.. tapi best!
then kite jumpe HUSAIN and ATIKAH :)
then kite main bowling...awak KALAH! saya MENANG! haha..
first time saya main bowling dengan awak :)
awak baling bola bowling tuh macam nak kasi pecah lantai tuh kan..haha..

then kite pergi DOMINO pulak,time to EAT!!
awak cakap saya dah tembam...haha..mane x nye dok MELAKA asyik makan ayam..
hehe,,tembam itu comel kan? haha..
nanti saya akan kurangkan tembam dipipi saya okay? hehe,kalau boleh lah..
yang bestnye kite makan pizza kat dalam wayang kan..haha..
first time buat kerja macam ni kan.. ngeee :)
then after tengok wayang kite terus pergi solat jap..
then saya belanje awak BIG APPLE kan.. hehe..
gemok lagi larh saya makan donut tuh..haha..
after tuh baru balik..awak hantar saya balik rumah kan..
i really miss that moment :) sedih nak tengok awak balik :(
saya still rindu awak sangat2 tau... tapi saya selalu ingat pesan awak..
oneday awak akan lamar saya..awwwww! so sweet,,saya terharu sangat :)
i hope u'll be the first one that propose me :)
i'll wait for you... i really love you more than words....


WAN NAZMI AIMAN :)
he will be mine forever <3
i love his face,his eyes,and everything :)


busy kan budak tuh? sibuk nak bercerita..
maklum lerh orang famous sekarang..haha



credit to ATIKAH :)
burok betul muke aku...haha


ni Atikah and Husain..

okay,ni jelah citer saya pada hari ini..
kalau nak tahu,wan nazmi aiman selalu lindungi saya tau..
dye akan selalu pastikan saya selesa bile dengan dye..
dye selalu buat muka comel tuk gembirakan saya..
dye selalu ada disisi saya :) thats why i really love him...
saya akan sentiasa doakan semoga hubungan kami kekal hingga ke akhir hayat kami..
saya akan sentiasa doakan dye berjaya dalam hidup dye :)
saya akan cube buat dye gembira selagi dye disisi saya <3

Sunday, 15 January 2012

CAMPING KADET BOMBA

ASSALAMUALAIKUM

kite straight to the point jelah ek..just wanna story about my camping for koko,kadet bomba!
kite orang camping dekat Gunung Datuk,Rembau,Negeri Sembilan :)
bunyi macam best kan? yes agak best sebenarnye..
kite orang gerak hari jumaat dalam pukul 3 then balik hari ni,hari ahad pukul 12 lebih..
PENAT KE X?? MESTI larh penat sangat2,,sekarang badan dah sakit2..
dah jalan macam robot yang orang jepun cipta tuh...haha.. part paling sakit sekarang dekat tangan..

my camping started with pembahagian kumpulan..okay kalau nak tahu saya satu kumpulan dengan muke yang macam buah hati saya tuh...tapi saya tukar,xde member kat group tuh..hehe
its okay,its alrite,come on intan fight! fight! fight! okay,xbetul malam ni..haha
saya masuk group 8! sekali dengan zati,qis,sue and other group bomba saya :)
yeaaaaah! memang best group kiteorg! haha..jangan nak suke sangat kan...

as usual ade aktiviti macam biasa jelah..malam tuh ade sesi ice breaking dengan group and jurulatih :)
next tengah malam ade night walk..okay yang paling x suke night walk larh... disebabkan night walk tuh larh kakiku saket,lebam sana,lebam sini,calar sana,calar sini..haish.....
kiteorang langsung x tidur langsung tau...dah larh sampai paling lambat,sabor jelah...
then pagi tuh ade aktiviti treasure hunt,turun bukit gune tali tuh ape tah name aktiviti tuh..hahaha
x sempat main flying fox pown...... :( nevermind.... then trus malam kebudayaan....
next tidur tapi kan....HUJAN! khemah kiteorg bocor and ade banyak semut api..
then terus keluar dengan keadaan yang hujan tidur kat bangsal jeeee...sejuk giler..
boleh demam kowt,,,alhamdulillah antibody kuat lagi :)
then pagi tuh ade aerobik then ade gotong royong..honestly banyak kali meh usha budak muke macam buah hati ku tuh..hehe...maaf ternoty larh sayang wan...
after tuh baru larh balik!!!!!!!!!!! katil dah memanggilku!! haha,,





wajah kami di kem :)


 saya jadi stalker kat kem..haha
seriously budak baju warna biru tuh muke dye same dengan wan :)

okay done!
thats all,wanna go to sleep right now..
bye2,thanks for reading :)

Sunday, 8 January 2012

FIESTA UNITY DIPAC 2012

ASSALAMUALAIKUM...

Yeaaay,dapat jugak update blog! lame jugak x update kan..okay2,jom kite start story mory kite k..
Finally dapat jugak join dalam OPEN DAY for DPA.. minggu ni seriously penat sangat and busy..
macam2 benda kena buat,macam2 benda nak join...aisssh... macam2 betul larh aku ni kan..
okay,semua tuh gara2 nak COP! x ikhlas betulkan..haha,,
walaupon penat macam nak giler,tapi best and enjoy giler tau!
badan pown sakit2,nak gerak macam robot dah..haha..


meh kite citer dari awal eeeeeh................

DATE : 4th Januari 2012 and 6th Januari 2012
PLACE: Padang Kawad,UITM
ACARA : Bola Tampar

okay,macam biasa larh saya masuk bola tampar! memang sedap nak menampor kan..haha
game ni seriously best sangat.. xtau larh nape dalam banyak2 game,bola tampar jugak saya pilih..haha
bila main bola tampar akan mengingatkan saya kat si dia..ololor,,so sweet..(okay perasan)
okay,first game kiteorg menang!! lawan part 4 tuh..perh! happy x terkira kowt.. terasa bangga kejap..
Alhamdulillah.. yang bestnye bila part serve tau,,lepas banyak kali okay,then ade sokongan dari kawan2 semua,memang seronok sangat main :)
next,kiteorg kena lawan budak part 3 pulak.. okay,citer sedih kami kalaaaaaaah laaaaaa...
dorang kuat larh.. serve memang x leh nak kuat lagi...ada sorang akak tuh,memang keje dye asyik aim saya jelah kan..okay,terima kasih banyak2 larh akak sebab dah buat tangan ku bengkak and lebam..
then kiteorang ade lagi 2 game hari jumaatnye.. lawan budak part 1 and part 5 pulak..
okay,lawan dengan part 1 kiteorg menang..serious nak nangis tangan teramat sakit time tuh...
terus kena balut tangan after main.. reserve xde kowt..nak xnak kena main jugak...
malang sekali time lawan part 5 kiteorg kalah..so kiteorang dapat no 3 je.. apa2 pun ALHAMDULILLAH :) merasa pingat for the first time kat UITM <3




nampak x saya menang pingat gangsa?
Alhamdulillah :)


DATE : 7th Januari 2012
AKTIVITI : Kemahiran Insaniah

setiap semester pown kemahiran insaniah ni wajib ade kan.. kenapa this week?? kenapa?
tau x malam nanti ada malam kebudayaan..tahu x? haha.. aish,,jadual bertindih kan.. x bertindih actually tapi busy larh kan nak kena rushing bersiap balik pulak sebab ade kerja lain pulak tuk malam kebudayaan kan..sabor jelah kan..yes,KI? nothing special sangat,macam part 1 dulu jelah..
kena bangun pagi then pergi DEWAN BENDAHARA,then kena percah2 kan mengikut kelas :)
memang larh best,lecturer pown seronok jugak..tapi penat sangat sebenarnya...
dah malas nak citer pasal KI..


wajah kami yang x berapa nak ceria di pagi hari..haha :)


with my dear zati yang comel <3

DATE : 7th Januari 2012
PLACE :  Dewan Taming Sari
AKTIVITI : Dikir Barat 

ewaaaa bule,ewaaa buleee..haha..dah mula dah dikir barat dye..haha
jangan larh terkejut saya masuk dikir barat..haha,,saya pown xtahu nape saya masuk dikir barat..haha
seronok tau masuk dikir barat..masuk ramai2 pulak tuh.. meriah betul PART 2!! haha
just datang berapa kali je for practice tau..haha.. memang kerja nak menghafal lirik lagu tuh satu hal pulak dah kan..aish... haha,,dengan step tarian nye lagi..haha.. Alhamdulillah, persembahan kite orang MANTAP jugak walaupon orang cakap slow suara kite orang.. mane x nye,DEWAN TAMING SARI tuh BESAR larh.. mikrofon x bagi pulak..memang citer dye suara kiteorg ni mampu larh nak dengar dengan jelas kan..haha.. apa2 pun kiteorg dah buat yang the best punyeeeeee! haha... 


time practice dikir barat..
with my roomate,zatiiqa :)


after training dikir barat..
jakun di taming sari :)


before dikir barat :)



after dikir barat with chaa,piqah and zatiiqa :)


DATE: 8th Januari 2012
PLACE: Padang Bola UITM
AKTIVITI : Acara Penutup Fiesta Unity DIPAC 

setelah seminggu,akhirnyaaaaa habis jugak.. malas sebenarnya nak pergi tapi apa kan daya pergi jelah nak COP kan..haha,,yelah,actually nak tahu je part mane menang kan..alang2 tuh nak bagi sokongan dekat part 2 jugak..haha..sakit tekak kowt jerit2,,haha.. dah macam orang kena sawan..HAHA..
okay,for your information part 2 menang number 2 okay tuk KESELURUHAN! haha.. gempak x? gempak jugak kan..haha..dah jangan nak bangga sangat..haha.. after that terus balik.. :)




okay thats all... banyakkan aktiviti saya minggu ni..
jumaat ni nak pergi kem pulak! hehe,,assignment dh larh banyak.. 
Ya Allah,permudahkan larh segala urusan ku ya Allah... semoga aku dapat seimbangkan belajar dan aktiviti lain.. semoga aku peroleh keputusan yang cemerlang untuk sem ni... Amin......
okay,tuh jelah..next time we will meet again :) thanks for reading :) love u all <3