BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 30 April 2012

CELEBRATE BIRTHDAY GIRL

ASSALAMUALAIKUM....

Syukur Alhamdulillah harini aunty yang saya sayang belanja makan and main bowling..Harini  aunty su nak celebrate birthday adik saya,cik intan syafinaz tu.. Rezeki dia ada orang nak belanja dia kan..tapi saya pun turut beruntung sebab aunty su pun belanja saya jugak..hihihi.. Terima Kasih aunty,semoga Allah murahkan lagi rezeki aunty sebab belanja kami anak yatim..

Pagi tadi breakfast dekat wangsa melawati kalau x silap saya..makan nasi dagang.. Tapi yang spoil nya harini jugak saya nak period pain kan..dah lah kalau period pain teruk,tapi mama dah bagi makan ubat before keluar.. so pagi tadi x berapa nak selera sangat lah makan walaupun nasi dagang tuh sedap..


muka budak sakit perut..
little bit pucat kan?

Lepas makan-makan terus gerak pergi Wangsa Walk..nak main bowling.. ingatkan nak jumpa naqiuddin kat sana sebab dia kerja dekat sana,tapi dia x kerja pagi,dia kerja petang..xde jodoh nak jumpa.. HAHA.. okay,we just friend..dia seorang yang kelakar..suka buat lawak bodoh..haha..


dah sihat dah sebab dapat main bowling :)


muka frust bola masuk longkang.


nice,first game menang :) second game kalah,so fair..


nah muka budak yang celebrate birthday :)

after main game,time to lunch! harini makan dekat FULL HOUSE.. i adore this restaurant :) totally nice and beautiful with all furniture is white colour..first time makan dekat FULL HOUSE dekat Wangsa walk,before this dekat Full House lain.. i love honeydew juice,sweet and delicious! 







FULL HOUSE :)


With my beloved mama :)


with aunty sue yang baik hati :)


US <3

Alhamdulillah done update for today :) Again,THANK YOU Aunty Sue for treated us today.. i really enjoyed and happy.. saya sayang aunty sue macam saya sayang mama saya.. <3


LASTLY...ME :)


sekian...Thanks for reading <3

Sunday, 29 April 2012

PESTA BUKU 2012

ASSALAMUALAIKUM

Okay,malam ni saya nak update dua entry..one more entry pasal pesta buku 2012 yang berlangsung dekat PWTC..actually pergi teman adik pergi beli buku tuk SPM..sebagai kakak yang mithali lagi baik hati,saya pun teman lah.. walaupun agak penat sebab pagi tuh keluar pagi-pagi balik tengahari,petang pukul 2 gerak.. perh! matahari tegak atas kepala,PANAS..




kami adik beradik yang muka berlainan :)



Dalam Train KTM :)

sampai je dekat PWTC,terus serbu booth ANA MUSLIM..and i meet someone,,one of my roomates,IZZATI SYAFIQAH or called her Zatiiqa.. dia kerja dekat PWTC sampai pesta buku habis..


zati muka penat kerja,saya muka penat jalan sebab panas :)
rindu zati sangat-sangat,sebulan x jumpa :)

after tuh,baru lah pergi beli buku adik.. banyak betul dia shopping buku..macam datang naik kereta je.. haha,then dah settle pergi jejalan nak usha buku public admin and law..jumpa tapi xtahu nak beli ke x.. tapi akhirnya x beli..


PUBLIC ADMIN'S STUDENT :)


(Making Public Policy)


muka budak teknik gombak :)

dah settle semua pergi The Mall,beli KFC sebab lapar then terus balik rumah.. lepas makan,semua terbongkak sebab kepenatan..kakiku sakit bagai nak tercabut tumit kakiku ini..kesian kaki ku.. okay itu je..

P/S : malam ni kan saya video call dengan buah hati saya :) serious rindu dia bagai nak gila.. Ya Allah,saya amat merindui dia..2 bulan x jumpa umpama 2 tahun x jumpa..


alahai comel gila dia senyum..
actually dia malu :)
first time video call dengan dia.
ILY AND IMY! <3

BREAKFAST AND PHOTOSHOT

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah,one more entry today..Harini hari ahad,baru cadang pagi tadi nak bangun lambat..TAPI ada date pulak..harini saya breakfast dengan dua orang kawan saya yang rapat since sekolah menengah.. ILI AND WANIE :)

kteorang ni layan kedai mamak dekat SOLARIS je...layan roti canai! perh! sedap..okay,tetiba lapar..lepak-lepak,story mory..maklum lah wanie baru habis matrix..TAHNIAH LAH! ili pulak tengah study week,dia nak final exam dah..GOOD LUCK DEAR :)



 gambar kami di kedai mamak bestari,solaris mont kiara :)

then kteorang pergi PUBLIKA! dekat publika kteorang punye kerja photoshot! Model part time,haha.. Actually saja-saja je jejalan dekat sana..kebetulan pulak terjumpe ayu kerja dekat sana.. semua tempat ambil gambar kot..sebab tempat tu cantik and unik! seriously unik and really nice place..nak dating kat sana lah pulak..hehe..


wanie drive kereta :)




jumpa ayu dekat tempat kerja die :)


again with ayu and wanie :)




comel sangat fitting room kat kedai ni :)


kami model,anda ada?







saya suka gambar ni..
wan cakap saya kurus <3 thanks sayang..


bercahaya muka ili :)



kedai cupcake! >.<


saya suka gambar ni :)
posing bagai <3




kami selalu bertiga :)


saya pun suka gambar ni :)


AND LASTLY....


selipar jepun kami pakai :)
SEMPOI!


okay done! penat upload gambar :)
okay,tuh jelah gambar kami semua :)