BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 25 January 2013

Allah always be with me and love me

ASSALAMUALAIKUM

Bismillahirahmanirahim....



I still can stand and smile like others.
One smile can hide all the pain inside the heart :)

Hai *lambai tangan* Tetiba pembukaan entry muka sendiri. haha. By the way, apa habaq semua? Ya Allah berhabuk blog kesayangan saya. Maaf baru ada kesempatan nak meng-update blog. Tahu tak saya rindu nak update blog. Macam-macam story terkandas nak cerita. Dah basi dah tau. Semua ni gara-gara kesibukkan yang melanda diri ini.

Actually saya nak update pasal malam tautan kasih hari tuh. Eh macam-macam tau. Pasal my life for tahun baru ni. Eh pokoknya banyakkk sekali ya. Kangen banget mau nulis, mau luah perasaan. Haha.

Alhamdulillah this week i already done my mock meeting, presentation for Malaysian Politics's subject and Quiz and Test. Even i'm not very well and maybe because of effect from HPV injection last week,i'm still can done and perform all kind of stuff very well. Syukur kehadrat Ilahi.

What can i say, this semester make me become more stronger and make me become more matured even someone told me that i'm not mature at all. Nevermind.  I got test from Allah and one words ALHAMDULILLAH. Thanks Ya Allah. There is something special that Allah will give to me after i had to face a lots of problem, a lots of test from Allah. Just keep calm and keep pray for Allah. In shaa Allah everything will be fine.

Actually i'm too excited to write today till i don't know what should i write. haha. Bad of me. Still no idea. Okay about my Malam Tautan Kasih yang dah basi and agak lapuk tu saya akan cerita next entry okay? Now just for warm up nak update.


Yes. I do agree that being too nice with someone else is too DANGEROUS. Sometimes it could be positive reaction and sometimes when we're too nice it could be negative reaction. To be honest, we can't trust anyone 100% and it will hurt you when someone talk behind you and spread your secret and story that never true. Mulut manusia tak boleh nak tutup, mahupun nak jahit ataupun stapler. Kalau boleh dah lama buat kan? haha. What should we do when someone that we close, someone that we put the trust on her or him then he or she break that trust? Just pray and In shaa Allah oneday he or she will feel what we feel. And from that he or she we realize something.

Tak semua orang akan bahagia bila kita bahagia. Tak semua orang akan senang bila kita bahagia. Itu lah kehidupan yang kita kena tempuh dengan tabah and kuat. Be strong as you can and keep set in your mind that Allah always be with us :)

P/S: Don't waste a minute being unhappy. If one windows close, go run to the next windows or break down a door.

Allah tak akan uji hambaNya yang lebih dari kemampuannya. Setiap kali Allah uji itu, tanda Allah sayangkan kita. Setiap kali Allah uji, Allah nak kita sentiasa ingatkan Dia dikala kita susah dan senang. Allah uji kita dengan pelbagai cara. Allah sayangkan hambaNya yang tak akan putus asa, yang tak suka mengeluh dengan ujianNya. 


Okay. Thank you. Assalamualaikum.