BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 31 July 2013

Dear Ramadhan

Salam Alaykum 

Salam Ramadhan Al-Mubarak pretty woman and handsome man! Less than 2 weeks Ramadhan will leave us. And this will be miss. Syawal will continue our journey. Selamat mecari malam lailatul qadar kawan-kawan sekalian.

Minggu ini last then jumaat ni balik rumahhhh! Nak cuti nak cuti. Nak raya nak raya! Tapi assignment kemain bertimbun, bertingkat, bersepah nak kena siapkan. Al maklum lah semuanya kena hantar after raya, ni lah padahnya dapat group last last. Raya dengan assignment gamoknye. Parah dengar T.T

Ramadhan kalini dihidangkan macam-macam test dan quiz oh serta assignment. Kesian otak kita kena berfikir banyak-banyak bulan puasa ni. But Alhamdulillah everything goes very well. Alhamdulillah harini habis satu presentation. Presentation Financial Administration DONE! Thank you for both my team mates, Enn and Ain. Without this amazing girls,my presentation will not be complete. But thank you to Miss Shamsinar for giving nice comment and marks! Alhamdulillah!


Ingat dah habis present boleh lah nak berjimba kan. Tapi ada satu lagi test yang nak kena hadap. Terima jelah. Atleast lepas raya focus dekat assignment kan. Sepatutnya malam ni kena study tapi kemalasan ni still conquer lagi sampai tak mampu nak lawan. Nak kata setan hasut? Rasanya setan semua kena ikat dah. Haaa,ada setan terlepas mungkin? Harhar


Test PAD390 and PAD320 DONE!
Test PAD370 and Quiz LAW299 DONE!
Test PAD380 NOT YET!

Yang "NOT YET" tuh lah esok malam nak kena hadap. To be honest, tak faham apa pun casea sebenarnya. Apa kan daya terpaksa struggle untuk esok malam. Sepatutnya study sekarang ni tapi tapi alahai malasnya. Malam sikit mungkin? Nak buat note lagi lah malasnya tahap maximum. Mana taknya mood raya over sangat sekarang ni. Sampai belajar pun tak nak. Moga dibulan puasa yang mulia ni, keputusan semua test quiz and assignment cemerlang belaka. Aminnnnn.

P/s: Tak sabar nak balik, nak raya, nak date dengan sayang sayang saya dekat key ell balik ni. Jemputlah datang rumah raya nanti. Selamat Malam :*


Do follow my instagram : intansyafira