BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 25 November 2011

KEHIDUPAN DI UITM

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

terasa dah lme x menulis blog nie.. hehe,,
okay sebenarnye nak cakap yang hari ni balik RUMAH!
haha,,baru seminggu kat uni dah balik rumah dah..
well..HOMESICK!
isnin nie cuti sooooo balik larh kan..
nasib ade tiket bas tau..
first time kowt balik petang then sampai malam kat TBS..
lepas ni kne biase kan diri larh,,maklum larh sem ni ade kelas petang hari jumaat..
so sad right? nevermind...


dalam LRT with cah..
mak su ade tapi dok kat seat kat lain..
pipi tuh nampak gemuk sebab ade makanan dalam mulut kay..


berbalik kepada tajuk diatas ye...
baru 1 minggu kat uni dah macam berlaku..
it's hurt when i think about this...
when we try to help someone,then he or she talk behind us,what do you feel my dear friends??
not the positive things but negative..oh dear,,thanks cause make me feel so so so sad..
remember,,not all your friends is your bestfriend.. maybe one of them can be your enemy right?
it's okay...after this i'll not help you anymore...

okay..stop talk about that...
kehidupan sebagai budak sem 2..okay biase jelah..
sama macam dulu je..i think so..
sekarang dah pandai pergi and balik dari kelas naik kereta..haha..
ejad bawa kereta this sem...cool right? terasa macam senior kejap..haha
okay..belajar? baru first week,,so x belajar banyak lagi...tapi terasa agak susah untuk this sem..
banyak benda kena baca..
seriously x suka bace2 nie,,,then kena belajar ACCOUNTING!
no basic account..ZERO okay!

nak citer apa lagi ye??
blur nye..sorry...PENAT gler sekarang...
okay larh chau dulu..
thanks for reading.... :)