BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 23 December 2011

HAPPY HOLIDAY

ASSALAMUALAIKUM

setelah sebulan saya duduk didalam UITM lendu sana,
akhirnyeeeee saya kembali pulang ke rumah tercinta..
okay ayat aku nak poyo pulak kan..haha
saya naik bas JEBAT EXPRESS tau..
as usual larh naik kat depan UITM..
dengan bawa beg yang manyak punyeee,berat tau..
rasa nak tercabut bahu ni..kalo boleh cabut and pasang balik bahu ni kan besssst..
bas saya pukul 9.30 pagi tau...
tapi bas datang pukul kat2 kul 10 pagi..
okay terima kasih bas jebat sebab x punctual.. 
(menganjing betul ayat aku ni)
lantak larh yeeee...yang penting bas datang kan..
naik2 bas terus tidur kowt...weeeeiii,ngantok gler kowt..
peduli apa aku orang sekeliling aku kan..haha
sampai TBS dalam pukul 11.30 pagi... sampai2 terus serbu KFC...haha
kebulur tau,,lapaaaaaaaar.. kan cah?? haha
okay aku cakap sorang2 lagi..kdiam kalian..

okay then kteorang balik naik LRT sampai PWTC..
then kakak and mak cah datang ambil..
okay,time kat tangga LRT kan ade something yang berlaku..haha
citer ni kelakar tau,,,xtau larh korang sume rase kelakar x..
tapi bagi aku and cah sumpah kelakar and rasa nak pecah perut den..haha
ade sorang mamat india ni kan,lalu depan kteorg..
ttbe kan dye nyanyi, "Anneee,annneeeee,bla and bla"...
okay orang gila agaknye..haha
cah gelak bagai nak gila..haha.. then ade pulak mamat tuh kan usha semacam je kat kteorg tau..
scary betul kan..tengok macam nak ape je.. 
ish..macam2 kerenah betul orang Kuala Lumpur ni kan..
sabor jelah... :)

Finally kami pulang dengan selamatnye...
Alhamdulillah..


ini wajah kami yang ceria untung pulang ke tanah air.
depan UITM ni..
time tengah tunggu bas JEBAT yang tersayang..
ayu betul aku pakai baju kurung kan.
kau ade?? xde kan..haha

Thats all for today..
Assalamualaikum :) <3