BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 27 September 2012

Merdeka! Merdeka!

ASSALAMUALAIKUM....

Hip,hip horeeeey! Dengan sekali lafaz, saya ingin mengumumkan bahawasanya saya sudah pun BEBAS dari koko! NO MORE BOMBA, please take notes guys. After 3 semester bersusah payah meredah panas hujan tapi jarang, akhirnya saya sudah bebas!

Kenapa saya bahagia sangat koko habis? sebab lepas ni tak ada lah nak kena study lagi pasal bomba, tak ada beratur panas-panas dekat padang kawad. Banyak sangat kenangan selama 3 semester. Dari semester 1 sampai semester 3 banyak sangat kenangan manis and pahit masam, eh,semua ada lah.

* Semester 1 tak tough mana lah. baru kan? so tak de lah banyak kerja sangat. belajar teori and kawad kaki.


muka part 1 sangat kan.


Part of them :)

* Semester 2 tough sikit then ada perkhemahan. hoho. Ku sangka best pergi kem bomba ternyata TIDAK sebest yang difikirkan dan dibayangkan. Terseksa jiwa, raga, mental dan fizikal tahu tak? ada ke patut pukul 3-4 pagi kena rendam dalam sungai. Oh tak patut,tak patut.


My lovely jurulatih, En Arshad :)
he just like our father.


innocent face -.-''


kemain serious lagi duk beratur. dengan cakap En Sahak ye.

* Semester 3 lagi tough dari semester 2. adat lah belajar kan. *sigh* Semester 3 kita orang more to presentation and our own assignment. Every week kena hantar assignment and buat presentation. Parah! Alhamdulillah,semua okay je :)



The boys, Gonna miss them and jurulatih :')


Me with Fariha the cutest one :)


Me with my ketua paling comel, Faiz :)


Me with my partner for whole semester, Roslin :)

Alhamdulillah, my result for every semester not bad. Syukur. Hopefully my relationship with them never ending. Harap lepas ni jumpa dekat luar tegur-tegur. Thanks for everything guys, thanks for memories and the best groupmates. Sayang group bomba kumpulan A!! They are AWESOME! Tak sia-sia masuk bomba. hewhew.

Done,Thanks for everything :)