BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 30 October 2012

Peneman semasa cuti semester

ASSALAMUALAIKUM.

Alhamdulillah i'm still alive. Before i start my entry and story about my life and so on,i wanna wish HAPPY BIRTHDAY to my best boyfriend FAHMI ASHRAF. Please don't misunderstand,best boyfriend means kawan lelaki yang terbaik not the special one okay. May Allah always bless you my dear friend. May you success for the future and may you always in care of Allah. Sweet 19!

Okay,back to my story. Peneman masa cuti semester? Quite boring for this semester actually. Shopping? Nope,pokai sudah. Jalan-jalan? belum dalam perancangan. So,i cheering up myself lah. What i do? Watching korean drama until my eyes become panda O.O Korean Drama. Korean Drama. Hari-hari melayan,jangan terkejut kalau saya boleh cakap korea nanti. Haha.

First korean drama yang saya tengok and buat saya addicted dekat artis korea sampai tidur malam pun tak lena terbayang-bayangkan wajah hero cerita tu. Haha. Jap,biar saya list lah korean drama yang saya tengok and paling suka.


  1. My Girlfriend is Gumiho (Lee Seung Gi comel and sweet)
  2. Secret Garden (Tengok tak pernah habis -.-")
  3. Boys Over Flower (Tengok sebab Kim Hyun Joong and Kim Bum)
  4. Heartstring (Yong Hwa sangat COOL and handsome)
  5. Rooftoop Prince (Serious cerita ni best,tak tipu!)
  6. Stairway to Heaven (Best korean drama sampai menangis tak ingat dunia)
  7. To the Beautiful You (My beloved boyfriend,Choi MinHo sumpah handsome and cute!)
  8. Nice Guy/Innocent Man (Cool Song Joong Ki and quite handsome)
Dalam banyak-banyak korean drama,yang saya list ni je saya tengok and suka layan. Yang lain? errrr. Full House? saya tahu ramai suka tengok tapi saya tak tahu kenapa tak berminat nak tengok. Haha. My favourite Japanese Drama of course ONE LITRE OF TEARS. Tolong sediakan baldi kalau nak tengok cerita ni. Kalau guna tisu tak cukup. Alang-alang guna towel terus. Serious banyak kali saya tengok banyak kali saya menangis. Menangis bukan main teruk lagi. Hihi. Oh tak lupa juga dekat RUNNING MAN! Oh damn! Suka gila tengok Running Man. Please,addicted tengok running man. Kim Jong Kook! Jae Suk! HaHa! pretty Ji Hyo! Kwang Soo! Gary Oppa! Joong Ki! Ji Sun Jin! 

Bila saya addicted macam-macam boleh jadi. haha. Oh,I really in love with Choi Minho right now. I don't know how to describe my feeling. Cehhhh. Serious,my heart melting habis bila tengok dia. Hoho. Tak pernah saya suka dekat artis korea macam ni sekali tau tak. Please. Teringin nak jumpa Minho. Actually nanti dia datang Malaysia. Concert Shinee at Sunway. But i can't go there :'( Please someone buy me a ticket. Nevermind,you always in my heart,my mind Choi Minho. Kemain lagi kan. Haha. Ignore my kegilaan disini. Just short entry today. Assalamualaikum. Minta diri dulu ye :)