BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 26 June 2013

A moment to be remember

Assalamualaikum 


Shine bright light diamond.

Every second minutes i want to be remember in my mind,my heart and my soul. If only i can capture all the sweet moment that i spend i want to record and save it and show to my kids soon. But it impossible to do so,so the alternative way is capture the picture and post it in blog. So,i will show this to my kids! Heeee :)

Hey guys, i kindly excited to write this entry. Last saturday i went to key ell. Housemates semua excited ajak shopping, so semua pun sediakan banyak banyak duit ye. We went to Times Square! Syurga shopping! Rambang mata budak-budak ni. Bukan nak cakap apa lah, serious suka bawa si piqah, mastura, eika shopping! Kemain banyak dorang rembat. 

Kitaorang pergi balik hari je and yang tak berapa nak seronoknya, hari yang sama juga lah ada perhimpunan blackout 505. Mengada betul tau nak buat perhimpunan bagai. Ish. Baru nak pergi Jalan TAR. Geram kita tauuuu. But it's okay,nevermind. we olls puas hati dapat jalan dalam TS sampai nak tercabut kaki dibuat nya. 



My bebigels 


Dayah, Eika, Dhea, Me and Chaa


Sementara menunggu bas Mara Liner yang agak kelambatan.
Sesi berposingggg! 

Sepanjang dalam bas, serious cakap saya membuta je even belakang ada mamat handsome. Haish,jantung dup dap dup dap tau. Heeeeee. Sampai dalam pukul 10.30 pagi lah juga. Alhamdulillah we're safely arrived at TBS! 


Them at LRT Bandar Tasik Selatan.



Us without piqah. Piqah as a photographer.


Eika and Mas first time naik LRT, dorang excited kot. 



Cik piqah yang gorgeous ni nak sangat makan Laksa. Hajat dia tercapai jugak akhirnya.


Fuyoooh Piqah makan laksa guna Chopstick!
Tapi ni semua dusta ye. Hanya untuk tangkap gambar semata-mata.


Mastura comel lotte si gigi besi!


Bukan senang nak tengok muka chaa camni tau. Exclusive!


Them again at Ah Cheng Laksa. Rasanya lah nama kedai tu. Suka hati je aku bagi nama. Heee.


Taiko Melaka turun Kuala Lumpur. Lu masuk tempat gua,lu mati.
Suka hati buat dialog. Heeeee :)


Me with lovely mastugha after solat. Rehat sebentar,kaki nak tercabut. 


Theme Park Times Square!


Actually dorang excited naik lif yang transparent ni. Kita orang buat lif ni macam hak milik kita orang. Turun naik turun naik sampai nak naik pening and muntah.


Mas, Piqah, Eika and Dhea first time makan subway.
Al maklum lah dekat Melaka tak ada subway. Then sekarang dorang dah start suka.
Yang kelakarnya semua follow saya makan benda yang sama, Chicken Roasted. 


 Dapat makan, masing-masing khusyuk tau.



Shopping time before we went back to Malacca.



I'm the smallest among them. And the cutest one! Harhar -..-


My outfit and i love to dress up simple. Thank you Mas for lend me that satin scarf.


My housemates 


Piqah lagak model TBS sekejap sementara tunggu bas nak balik.
credit to Intan Syafira.


Last but not least, okay bye Kuala Lumpur. 
I'm look matured and little bit chubby when wear spectacles.

Quite fun shopping and spend time the whole day with them. Our activity every semester actually. By the way, wish me luck for result intersession tonight! I'm scare,serious. May Allah grant me excellent result. Aminnn.

Night and Assalamualaikum.