BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 5 June 2013

Broga Hill

Assalamualaikum 

Hajat tercapai akhirnya. Hajat untuk melihat keindahan ciptaanMu Ya Allah. Alhamdulillah. Subhanallah cantiknya pemandangan. Tak tahu nak decribe sebenarnya. First of all, terima kasih dengan si cinta hati, Muhammad Firdaus yang sudi bawa kereta and Hasif and Hanif sebab tunjuk kan jalan ke Broga. Thank you, Thank you!

Actually dah lama plan nak naik broga tapi dengan kawan-kawan, at last naik dengan mama, adik, dia, hasif and hanif. Have fun! Serious. Tengah malam kitaorang dah gerak dari rumah saya, sampai pukul 3.30 pagi rasanya. Pergh,awal gila kan. Tapi kita orang stay kat area perumahan, tidur kejap. Dalam pukul 4.30 baru siap-siap dan gerak! Ramai jugak lah naik. Dalam gelap kita orang naik. Mata ni macam tak nak ngantuk lagi, tapi dah biasa tidur lambat. Thank you for him because he take care of me during hiking.

Okay, tengok jelah gambar kita orang ye. Banyak gila snap picture. Nikmatilah wajah kami yang kepenatan daki bukit broga sampai stage 4! Congrets guys!


Before gerak. We're ready!


Mama semangat nak naik broga.


BROGA HILL :


Baru separuh jalan. Take five kejap.




Mama and anakanda mama.


Sampai stage 1. Rock babeh!



Cap ibu dan anak.


Stage 4! Puncak Broga Hill!




Subhanallah. Sunrise.


Titanium bak kata muby.



Mama kemain berkelah bawa kain batik, siap breakfast, cuci muka bagai. 



Kegilaan dorang semua.


Dikala mereka semua nikmati pemandangan dan bersantai.



Drama sangat -__-"


sayang mama :*



Buah hati selamanya.


AKHIRNYA!





The boys! Tanpa korang, kiteorang tak sampai broga.


Kami berlima! 







With my sista.




I believe i can fly~~ 
Sweet moment with him 


Tudung serabai kena tiup angin.



Haiyakkkk! Keganasan rumah tangga.
You berani curang, penyepak i bagi dekat you.


Penuh gaya masing-masing.


The best picture :


Follow my instagram : intansyafira

Masing-masing dah start sakit kaki, sakit macam-macam. Tapi puas! Sangat penat and adventure. Saya suka buat aktiviti lasak melasak ni. Nak lagi pergi daki mendaki ni. In shaa Allah. Okay, saya nak rehat puas-puas. Penat tak hilang lagi ni. Mornight everyone.

Assalamualaikum readers.