BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 25 August 2013

Beraya di Melaka with girlfriends

Assalamualaikum 

Kalau nak start update blog mesti macam lack of creativity. Semalam mak jemah and the geng pergi beraya, actually last minute baru nak ikut, kalau ikutkan nak duduk rumah tidur puas-puas, layan running man semua tapi tetiba housemate ajak ikut. So dengan pantasnya bangun, mandi, gosok baju and tudung then bersiap.

First place pergi open house classmate and couresemate. Special thanks to them, Suhaidah, Naza, Ema, Kina, Suhaila, Arina, Wani, Yati, Yati Zainal. Rasanya ni je kowt housemate dorang, kalau ada yang tertinggal mohon maaf. Teheeee. Dorang masak sedap-sedap belaka, boleh kahwin dah ni masing-masing pandai memasak. Macam-macam ada, Lontong, soto, kek batik and macam-macam lah. Dap dap belaka.


Us for yesterday.


Makang makang! 


kemain busy tuan rumah. Heee


Marina and her bestie, Su.




Me with shasha and the geng 


Snap! 


Again with them 


Last but not least with le girls 
Thank You so much to Suhaidah and housemates for invite us!

Next we continue our journey to next place at Sungai Udang! Dhea's house. For the first time i went there and met her mother. 


Makan lagi. Lanie bajet bajet angkat call. Haaaa.


Us at Dhea's house 

After pergi rumah Dhea, we move to Eika's houseee! First time pergi rumah eika at Ayer Molek.


Marina dengan anak-anak dia. Suami? Errrr. Teheee 



Sesi bermain dengan sedara mara eika.


Kemain dhea dengan dak dak ni. Heee 


Dengan budak comel lotte ni 
Apahal tudung aku jadi bulat semacam. Haigooo -..-


With family eika 

Next belah malam pulak pergi kenduri kahwin sedara marina at Alor Gajah. Serious mata pun macam apa penatnye Ya Allah. Nasib dekat je,so pergi lah. 



Muka masing masing dah penat, again makan lagi. Teheee, happy tummy!



Them 


Congrets for newly wed :)


Us before go back home.

Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Oh lupa after balik, malam semalam me have a short date with cik boypreng at Pengkalan Balak. Heee,happy 7 month dear by the way. Mata pun dah kuyu ni nak update pepanjang lagi. Nanti kan next entry pasal dinner DiPAC malam ni!

Assalamualaikum.