BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 17 September 2013

Happy Bornday gorgeous

Salam Alaykum 

Penat ni tapi gigihkan jugak tulang empat kerat untuk tulis special entry ni walaupun tadi ada kelas petang ni ada kelas. Lenguh tahap maximum belakang ni sebab ada gotong royong rumah semalam. Haruslah terpaksa sebab dah pandai kotorkan rumah. Takpe kenangan dimasa hadapan. Ayat skema tak menahan.

Disebabkan harini 18 September 2013 genaplah umur seorang anak kepada En Azman yang cantik melentik, tinggi lampai, senyum ada lesung pipit, mata sepet. Shout "HAPPY BIRTHDAY MY PRETTY GIRL AFIQAH AZMAN!" Yeayyy piqah tua dah sekarang. Welcome to Second series baby. Now you be a big girl.

So we're plan to prank something for her without her knowing. Due to this our last semester, we decide to celebrate such happening birthday party for her. Alhamdulillah everything goes very well. Plan blackout tetiba then something jatuh dengan kuat dekat dapur, kecoh apa tuh semua, piqah keluar sebab terkejut and takut. we'olls pakat pakat keluar rumah, cik meyna dah ready dengan tepung, piqah keluar HAIYAKKKKk! Tepunggggg! Serious dengan baju berjemur tak sempat angkat kena tepung. Then mas datang bawa kek sambil nyanyi lagu birthday.

Gitu lah plan yang begitu successnye! Hebak mereka semua. Nasib tepung je, kalau ada telur bagai serious say tak nak i'olls join u'olls tau. Before proceed pada gambar semua, let me wish something for birthday girl.

Dear Afibolat,
Today is your day, Happy Birthday my dearest Afiqah Gorgeous! Macam speechless tau nak bagi ucapan ni. Okay proceed. May Allah always bless you. Thank you for being such a good friend since semester 1 until semester 5. You're the best roomates that i have. Thank you for your kindness. Honestly i love you so much pretty girl. Gonna missing your laugh, your smile, your angry, your ketakutan and semuanya lah. Banyak kenangan since kita kenal. I though you're the first one yang beborak atas katil masa first day kita dekat lendu. Time tuh masing-masing tak reti nak balik bilik lagi kan. Even time MDS kita tak together, but still kita rapat. So, please put a smile on your face even you face the difficulties. Jangan mudah mengalah tau! Wish you all the best for final exam next week and may you get excellent result. Amin.. Graduate sesama tau! In shaa Allah.

Sincerely by,
ISMR 


Happy Birthday Afibolat 


Budak dah tua kena prank and buli malam tadi. Hikhik


Them with birthday girl.


We'olls with birthday girl yang penuh dengan tepung 




Intersession's roomates 


Alolor dua bestie ni memanja gitu 



Me with birthday girl yang kena buli, atoto cian dia malam tadi 


Mastura, Piqah and Amy 


Dapat card dari meyna 


Last but not least from us (Mastura, Marina, Chaa, Intan, Dayah and Amy) , HAPPY BIRTHDAY PRETTY GIRL AFIQAH!

Kejap lagi kita orang nak mamam tengahari nak celebrate birthday piqah. Kemain marina masak tau, our MASTERCHEF MARINA! Hihi. Cik Afiqah, ni special entry tau untuk you. Mohon terharu lah wahai piqah gorgeous. hihi.

Lots of love 



Assalamualaikum.