BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 16 September 2013

Malam Pra Graduan

Assalamualaikum 

Disebabkan mood nak study tak mai mai lagi, hati tergerak nak update belog ni. Entah bila entah mood ni nak datang, semangat macam ada tapi bila buka je buku tak tahu nak start dari mana. Camno ni nak dapat result yang cemerlang gemilang terbilang ni asyik menghadap laptop lagi banyak dari buku. Apa nak jadi ni. Setan kuat menghasut ni. Astaghfirullah.

Kejap lagi kita start study lepas update pasal pra graduasi. Marina pun seronok layan Running Man gelak kemain macam langsuir tuh ha. Haha. Hari sabtu lepas pagi we'olls semua budak semester akhir kena pergi FINISHING SCHOOL. Macam kemahiran insaniah gitu lah, dia ajar and bagi tips pasal etika and protokol, tips interview and semua lah. Dengan mengantuknye we'olls kena menapak dekat Taming Sari. Redha ye redha kena pergi.

After finishing school we'olls balik lah sambung tidur kejap sebabnya malam ada event lagi. Petang after asar we'olls semua ready for event MALAM PRA GRADUASI, dekat Hotel Equatorial, Melaka. Dinner dekat sana. Wah, kemain kau grand gitu. Sedih sayu hati pun ada bila kenang dah nak habis Diploma, rasa macam baru je masuk. Nyanyi lagu UITM sebak hati i'olls tau. Part makang je tak sebak sebab lapar sangat sebenarnye. Teruk benau perangai.


Menu. Dap dap belaka!



My table mates merangkap coursemates.


Always be with me, such a great partner.


Cik nanad yang comel sokmo.


Best buddy. Moga persahabatan mereka berdua kekal sampai Jannah.


Meyna kemain bergaya pakai tudung satin sekarang.


Jangan nak sweet sangat boleh tak, matching gitu. Hihi. Stay together guys!


Marina and the geng


Atoto sweetnya Hawa and KA ni.


Housemates.


Me w/ le sista. Mida and Zati.


Sweet couple. May Allah bless both of you.


Me with cik Roslin. Member since MDS sampai sekarang.
Team mates bomba, teman bergosip. Serious sayang lin.


Twinnie.


Cah sokmo cantik tau. Kecik pun sokmo comel. Fakrul apahal menyelit tuh.


Salah matching pulak dengan Ju. Hihi



Favourite picture 

Tahniah buat Aidil and Hidayah kerana dinobatkan sebagai Tokoh Kepimpinan Siswa dan Tokoh Kepimpinan Siswi, Both of them from Faculty FSPPP!



Semoga semuanya dapat graduate on time and habiskan Diploma dengan result yang cemerlang. Doa buat kawan-kawan tak dilupakan. Akan merindui mereka semua. Banyak kenangan yang sweet sour, pahit semua rasa. Even sometimes rasa nak give up, moga Allah sentiasa permudahkan kami semua. Amin.. Doakan we'olls berjaya dunia akhirat! In shaa Allah