BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 16 November 2013

Ma perfect boyfriend

Assalamualaikum 

Harini last day boleh rehat puas-puas, last day stay dekat rumah, last day tidur lambat bangun lambat. Esok first day kerja, Ahhhh gila dah kerja genap umur 20 tahun. Such a big girl now. I guess so. Since belajar pun kena merantau, kerja pun kena merantau. Orang lain kerja balik rumah juga, but me? No no no.

Since dah nak start kerja, masa yang free pun belum tentu ada, disebabkan itu ada someone yang ajak kita keluar semalam. Then boleh pulak dia tanya nak pergi mana, dengan pantas otak berpikir nak kemana eh, tetiba macam craving nak makan meatball ikea. He fulfill my wish. And both of us ate meatball, bukan nak cakap apa memang sedap gila meatball dia. Then tengok wayang dekat Cathay Cineplexes, Cineleisure Damansara. Konfius nak tengok Thor ke Highland Tower. Both best, so we decided to watched Thor since Thor yg first dah tengok.

Lepas makan tengok wayang, sit selesa, dalam aircond pulak, tengah kenyang, mengundang nak tidur tuh toksah cakap lah, serious tengah layan Thor boleh nak terlelap. Mengantuk dia tuh macam payah nak describe lah.


Food porn.


Mission Accomplished!


Muka happy dapat makan meatball. So ladies.

We'olls pun siap berphotoshoot sekejap. 


Macam tak percaya si muby ni buat muka macam-macam. 
Kalau face to face macam pemalu, tapi sebenarnya tak pun.

Bila dah malam dah start lapar balik, tetiba macam teringat nak makan desert gitu, memang hajat nak sangat makan dip n dip. Dari Damansara kitaorg ke Bangsar pulak. Kenapa awak baik sangat eh sampai layan kerenah saya yang sometimes eeeeii annoying nya. You brought me there for the first time. And i was so excited. You know what ramai gila kat situ sampai we'olls terpaksa beratur untuk tunggu turn masuk sana.


Senyum tak pernah tak semangat. Handsome? Malas nak cakap nanti kembang pulaks!


Food porn.


Mission Accomplished!

Thank you so much Muhammad Firdaus for everything, for advance birthday celebration. I guess so. Thank you so much! Moga Allah murahkan rezeki awak sekeluarga. Amin.


Ramai sangat dah cakap muka we'olls ni sama.
We'olls ni adik beradik lain mak lain ayah. 
Alhamdulillah, he's gonna be mine permanently soon 


Thank you for this stuff! Im love it.

Terima kasih yang tak terhingga awak. Ada masa dan jodoh kita jumpa lagi. Kerja elok elok. Your're my perfect boyfriend. In shaa Allah you're my future zauj soon. Thank you ♥♥♥

Salam Alaykum