BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 14 August 2014

Moment Beraya

Assalamualaikummm

Banyak benda nak share sebenarnya, In shaa Allah mana yang sempat i'olls cerita okay. Tanpa membuang masa, moh lerh kita start. So you guys amacam raya kalini? Beraya kah kalian semua? And actually tahun ni tahun pertama raya dekat rumah sendiri dekat Batu Caves ni. So excited tu sikit lah. Sebelum ni balik kampung, tapi tahun ni mama plan nak beraya dengan si kucing-kucing we'olls tu, miho and dikmok. So my raya almost complete this year. ALHAMDULILLAH.

PART 1: RAYA WITH CAH, FAKRUL & EJAD

Kisah pertama beraya dengan classmates diploma. Rasanya first time beraya dengan dorang kecuali fakrul sebab last year dah pernah jejak kaki kat rumah fakrul. So this year beraya ke rumah cah and fakrul tapi ada ejad sekali. Alhamdulillah, last jumpa dorang time konvo and now we'olls reunited balik. And tak lupa ada acym sekali. Meriah jugak beraya dengan dorang. And dorang pun first time datang rumah i'olls.



Classmates since part 1 diploma. Mereka always awesome.


Ni model and future lawyer to be yang makin hari makin cantik, cik cah. Proud of you dear.


Okay ni pakcik ejad yang selalu cari pasal dengan i'olls since dulu. 


Family portrait. Thank you fakrul, acym, cah and ejad sebab sudi datang rumah.

PART 2: RAYA WITH LENDURIANS

Classmates Diploma done! Now bila dapat tahu my barbies dari Johor and Melaka nak naik KL, i'olls excited gilosss. Serious cakap, siap booking mama suruh masak seminggu awal tau. Kemain excited dia. And now turn beraya dengan ex-housemates, ex-roomates and ex-batchmates. Banyak sangat ni. Tapi ada 2 orang tak dapat join, Chaa and Amy. Sedih juga tak dapat jumpa dorang sebab rindu. In shaa Allah nanti jumpa lagi. 


Part of my life. Kekurangan 2 orang, chaa and amy.


Oh, si hakim selo and faizal pun join we'olls beraya.


First time sampai rumah dayah. Terima kasih dayah sudi jemput ke rumah.





Apa tah yang kelakar sangat si dayah muby and nia gelakkan.


Thank you korang semua sudi datang rumah.


Kemain bebudak laki ni ehhh, siap bergambar haaa.


Bila jumpa rainbow cookies excited siap bergambar. Hadoi jakun betul.


Roomates since part 1.


Thank you nia sayang jemput i'olls ke rumah awak.



Batchmates!


Thank you Marina, Piqah and Mas sudi bermalam di rumah i'olls. maaf untuk segala kekurangan. Nanti jumpa lagi ye, In shaa Allah.

PART 3: RAYA WITH TRCRIANS

Baru beberapa hari lepas i'olls beraya dengan kakak-kakak i'olls sekalian. Haaa, rindu gila dekat kakak-kakak i'olls tu. Al maklum lah takde kakak, so menumpang kasih sayang dekat kakak orang lain. Actually kakak-kakak ni, housemates and officemates time kerja dekat TRC dulu. Dorang ni baik-baik belaka, Alhamdulillah. sporting pulak tu. And dorang bawa iman! Lama tak jumpa si kecik yang cerdik tu.


Jemput makannn



Macam-macam aksi bergambor.



Disebalik tabir. Haha


Thank you Kak Atin, Kak Yuyu, Kak Eq, Kak Mira and Iman sudi datang rumah.

Dan complete raya i'olls tahun ni. Alhamdulillah. Tetamu tak pernah putus datang rumah, rezeki Allah. Thank you yang sudi datang rumah, thank you sangat-sangat. Ada masa and panjang umur kita jumpa lagi. Sayang semua. Thank you juga untuk yang sudi beraya sama-sama. I will always remember our moment.


Selamat Hari Raya.