BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 8 January 2012

FIESTA UNITY DIPAC 2012

ASSALAMUALAIKUM...

Yeaaay,dapat jugak update blog! lame jugak x update kan..okay2,jom kite start story mory kite k..
Finally dapat jugak join dalam OPEN DAY for DPA.. minggu ni seriously penat sangat and busy..
macam2 benda kena buat,macam2 benda nak join...aisssh... macam2 betul larh aku ni kan..
okay,semua tuh gara2 nak COP! x ikhlas betulkan..haha,,
walaupon penat macam nak giler,tapi best and enjoy giler tau!
badan pown sakit2,nak gerak macam robot dah..haha..


meh kite citer dari awal eeeeeh................

DATE : 4th Januari 2012 and 6th Januari 2012
PLACE: Padang Kawad,UITM
ACARA : Bola Tampar

okay,macam biasa larh saya masuk bola tampar! memang sedap nak menampor kan..haha
game ni seriously best sangat.. xtau larh nape dalam banyak2 game,bola tampar jugak saya pilih..haha
bila main bola tampar akan mengingatkan saya kat si dia..ololor,,so sweet..(okay perasan)
okay,first game kiteorg menang!! lawan part 4 tuh..perh! happy x terkira kowt.. terasa bangga kejap..
Alhamdulillah.. yang bestnye bila part serve tau,,lepas banyak kali okay,then ade sokongan dari kawan2 semua,memang seronok sangat main :)
next,kiteorg kena lawan budak part 3 pulak.. okay,citer sedih kami kalaaaaaaah laaaaaa...
dorang kuat larh.. serve memang x leh nak kuat lagi...ada sorang akak tuh,memang keje dye asyik aim saya jelah kan..okay,terima kasih banyak2 larh akak sebab dah buat tangan ku bengkak and lebam..
then kiteorang ade lagi 2 game hari jumaatnye.. lawan budak part 1 and part 5 pulak..
okay,lawan dengan part 1 kiteorg menang..serious nak nangis tangan teramat sakit time tuh...
terus kena balut tangan after main.. reserve xde kowt..nak xnak kena main jugak...
malang sekali time lawan part 5 kiteorg kalah..so kiteorang dapat no 3 je.. apa2 pun ALHAMDULILLAH :) merasa pingat for the first time kat UITM <3




nampak x saya menang pingat gangsa?
Alhamdulillah :)


DATE : 7th Januari 2012
AKTIVITI : Kemahiran Insaniah

setiap semester pown kemahiran insaniah ni wajib ade kan.. kenapa this week?? kenapa?
tau x malam nanti ada malam kebudayaan..tahu x? haha.. aish,,jadual bertindih kan.. x bertindih actually tapi busy larh kan nak kena rushing bersiap balik pulak sebab ade kerja lain pulak tuk malam kebudayaan kan..sabor jelah kan..yes,KI? nothing special sangat,macam part 1 dulu jelah..
kena bangun pagi then pergi DEWAN BENDAHARA,then kena percah2 kan mengikut kelas :)
memang larh best,lecturer pown seronok jugak..tapi penat sangat sebenarnya...
dah malas nak citer pasal KI..


wajah kami yang x berapa nak ceria di pagi hari..haha :)


with my dear zati yang comel <3

DATE : 7th Januari 2012
PLACE :  Dewan Taming Sari
AKTIVITI : Dikir Barat 

ewaaaa bule,ewaaa buleee..haha..dah mula dah dikir barat dye..haha
jangan larh terkejut saya masuk dikir barat..haha,,saya pown xtahu nape saya masuk dikir barat..haha
seronok tau masuk dikir barat..masuk ramai2 pulak tuh.. meriah betul PART 2!! haha
just datang berapa kali je for practice tau..haha.. memang kerja nak menghafal lirik lagu tuh satu hal pulak dah kan..aish... haha,,dengan step tarian nye lagi..haha.. Alhamdulillah, persembahan kite orang MANTAP jugak walaupon orang cakap slow suara kite orang.. mane x nye,DEWAN TAMING SARI tuh BESAR larh.. mikrofon x bagi pulak..memang citer dye suara kiteorg ni mampu larh nak dengar dengan jelas kan..haha.. apa2 pun kiteorg dah buat yang the best punyeeeeee! haha... 


time practice dikir barat..
with my roomate,zatiiqa :)


after training dikir barat..
jakun di taming sari :)


before dikir barat :)



after dikir barat with chaa,piqah and zatiiqa :)


DATE: 8th Januari 2012
PLACE: Padang Bola UITM
AKTIVITI : Acara Penutup Fiesta Unity DIPAC 

setelah seminggu,akhirnyaaaaa habis jugak.. malas sebenarnya nak pergi tapi apa kan daya pergi jelah nak COP kan..haha,,yelah,actually nak tahu je part mane menang kan..alang2 tuh nak bagi sokongan dekat part 2 jugak..haha..sakit tekak kowt jerit2,,haha.. dah macam orang kena sawan..HAHA..
okay,for your information part 2 menang number 2 okay tuk KESELURUHAN! haha.. gempak x? gempak jugak kan..haha..dah jangan nak bangga sangat..haha.. after that terus balik.. :)




okay thats all... banyakkan aktiviti saya minggu ni..
jumaat ni nak pergi kem pulak! hehe,,assignment dh larh banyak.. 
Ya Allah,permudahkan larh segala urusan ku ya Allah... semoga aku dapat seimbangkan belajar dan aktiviti lain.. semoga aku peroleh keputusan yang cemerlang untuk sem ni... Amin......
okay,tuh jelah..next time we will meet again :) thanks for reading :) love u all <3