BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 15 January 2012

CAMPING KADET BOMBA

ASSALAMUALAIKUM

kite straight to the point jelah ek..just wanna story about my camping for koko,kadet bomba!
kite orang camping dekat Gunung Datuk,Rembau,Negeri Sembilan :)
bunyi macam best kan? yes agak best sebenarnye..
kite orang gerak hari jumaat dalam pukul 3 then balik hari ni,hari ahad pukul 12 lebih..
PENAT KE X?? MESTI larh penat sangat2,,sekarang badan dah sakit2..
dah jalan macam robot yang orang jepun cipta tuh...haha.. part paling sakit sekarang dekat tangan..

my camping started with pembahagian kumpulan..okay kalau nak tahu saya satu kumpulan dengan muke yang macam buah hati saya tuh...tapi saya tukar,xde member kat group tuh..hehe
its okay,its alrite,come on intan fight! fight! fight! okay,xbetul malam ni..haha
saya masuk group 8! sekali dengan zati,qis,sue and other group bomba saya :)
yeaaaaah! memang best group kiteorg! haha..jangan nak suke sangat kan...

as usual ade aktiviti macam biasa jelah..malam tuh ade sesi ice breaking dengan group and jurulatih :)
next tengah malam ade night walk..okay yang paling x suke night walk larh... disebabkan night walk tuh larh kakiku saket,lebam sana,lebam sini,calar sana,calar sini..haish.....
kiteorang langsung x tidur langsung tau...dah larh sampai paling lambat,sabor jelah...
then pagi tuh ade aktiviti treasure hunt,turun bukit gune tali tuh ape tah name aktiviti tuh..hahaha
x sempat main flying fox pown...... :( nevermind.... then trus malam kebudayaan....
next tidur tapi kan....HUJAN! khemah kiteorg bocor and ade banyak semut api..
then terus keluar dengan keadaan yang hujan tidur kat bangsal jeeee...sejuk giler..
boleh demam kowt,,,alhamdulillah antibody kuat lagi :)
then pagi tuh ade aerobik then ade gotong royong..honestly banyak kali meh usha budak muke macam buah hati ku tuh..hehe...maaf ternoty larh sayang wan...
after tuh baru larh balik!!!!!!!!!!! katil dah memanggilku!! haha,,





wajah kami di kem :)


 saya jadi stalker kat kem..haha
seriously budak baju warna biru tuh muke dye same dengan wan :)

okay done!
thats all,wanna go to sleep right now..
bye2,thanks for reading :)