BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 22 February 2012

CITRAWARNA

ASSALAMUALAIKUM

holla! ape citer korang semua? sihat? moga2 korang semua sihat :)
oh ya,saya nak story mory pasal event beberapa hari lepas..
baru ade mood nak update pasal event citrawarna ni..
haha,,maklum lerh banyak sangat test and kerja nak kena settlekan..

okay saya pun xnak citeer panjang2..
kejap lagi kena pergi KOKO pulak kan.. ade test BOMBA..
malas kan nak kena study.. nak pandai kenalah belajar :)
okay lets start our story okay!

okay,for this event saya masuk cheer lagi.. tapi.....
bukan cheer mulut tau.. kali ni tarian tradisional tuh!
haiyaaaa..dah larh agak kayu nak menarikan.. xpe2,belajar..
tiap malam kena turun tuk practice tarian tau.. naik lenguh kaki ni..
again lawan dengan kolej lain...yes agak cuak kan..
okay saya tunjuk gambor jelah ye.. xlarat nak bercerita panjang lebor :)


with kak husna :)


with teen-teen :)


shasha and kak Natrah :)


okay thats me! 

okay,kteorang punye cheer dapat num 3 tau!
terror x? terror x? dari 14 kolej perempuan tau..
congrets kat semua yang join :)
i love my kolej,TUN TEJA! :)