BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 8 March 2012

KAWAN BARU

ASSALAMUALAIKUM

Hari ini hari khamis..dah hari khamis? cepatnye masa berlalu kan..
nanti dah nak balik uitm.. so sad...
dah study ke belum? hehe..study lah sikit2.. ya Allah lupe nak print slip lah!
almost forget this important thing! insyaAllah i'll print it as soon as possible :)

okay berbalik pada cerita hari ini lah ye..
saya keluar lagi hari ni..hehe.. duit melayang lagi kah? harus lah..haha
actually hari ini nak jumpe kawan sekolah,miss ili najaa..haha
tapi...........jeng,jeng,jeng! x berdebar langsung kan...sory..(sambil buat muke x berape nak comel)
hari ini saya dapat kawan baru..actually kawan ili.. dorang ade date.. tapi ili suoh join sekali..
nama kawan ili tuh,sofia tapi panggil opie...dye tuh kakak sebenarnya tapi kecik :) comel..

kteorg punya plan hari ni kan pergi BB,bukan black berry lah,bukit bintang lah..
haha..tengok wayang dekat pavilion.. amboi,berlagak orang kaya pegi pavilion kan..
kat sana x mampu lah nak shopping..takat jalan2 ambil gambor mampu lah.. haha
after beli tiket wayang,terus pergi BB plaza and low yat pulak..
ape lagi kalau bukan pergi melantak! haha..lapor tau x.. maklum lah musim hujan..
perut ni asyik nak makan laaaaa...hehe..makan kat food court low yat je..
then baru shopping kat sungei wang :) aiyooo melayang rm25 beli baju..haha

after tuh kteorg terus rushing pergi pavi balik nak g tengok wayang..hehe
kteorg tengok citer JOHN CARTER 3D! the best larh cter ni! serious best sangat!

 
with opie :)
nice to meet you dear..
thanks belanja popcorn and air ye..


selalu dengan budak ini :)
ili najaaaaaa <3

banyak gambar dalam camera opie lah.. sori gambar agak kabur and x lawa kan? tahu..
after tengok wayang kteorg terus balik rumah..
oh ye,before balik singgah KL Sentral dulu..sempat pulak kteorg shopping kat situ..haha
lagi satu,befor pergi BB,kteorg jumpe schoolmate kteorang.. IDA!!
setelah sekian lama x jumpe,finally! i really miss ida nadira..
dye sambung belajar kat uitm bukit mertajam,p.pinang.. ambil course CULINARY ARTS!
bakal chef tuh..jangan main-main tau..haha

train KTM kan dah baru..cantik sangat! panjang pulak tuh.. ngeeee :)
thanks to government because provide us new train especially for ktm...
tapi kteorg berpecah dengan opie...x sempat jumpe dye for last time :(
perhaps next time ade jodoh jumpa lagi kan :)
nice meeting opie and ili najaa today :)