BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 27 April 2012

HAPPY BIRTHDAY

ASSALAMUALAIKUM

HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO INTAN SYAFINAZ!
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..

Nak hadiah? dah dapat kan? so dah boleh duduk diam-diam..haha,, puas hati kan? ALHAMDULILLAH.. oleh itu,kakak nak bagi sedikit ucapan yang sangat menarik..

TO MY BELOVED ADIK : INTAN SYAFINAZ
selamat hari jadi yang ke-16! okay dah tua dah..haha..padan muka..tapi belum boleh kahwin,tunggu umur 18 dulu kalau gatal nak kahwin ye.. hehe.. oleh kerana umur mu sudah pun meningkat,hendaklah kamu bersikap lebih matang ye,kihkihkih.. Belajar rajin-rajin,score SPM next year.. ingat,always kuatkan semangat,jangan lemah..buktikan pada family,kamu pun boleh berjaya..kakak always doakan adik kakak sorang ni berjaya.. ingat lagi satu,biar orang buat kita jangan kita buat orang.. Allah sayang pada hambanya yang banyak bersabar.. duduk dekat teknik tuh,jangan malas-malas belajar..jangan fikir susah,semua benda susah.. okay? kakak sayang adik kakak sorang ni.. ha! lagi satu,xpayah gatal-gatal nak couple..Focus belajar dulu..dah masuk universiti nanti cari lah siapa-siapa pun,rembat sorang..HAHA.. Kalau nak berjaya and nak teruskan cita-cita jadi enggineering,masuk UTP tau..HAHA..okay,tetiba je.. okay,kakak sayang sangat-sangat kat kamu..alahai,malunyee..kihkih :)

Sempena Birthday anak bongsu mama sorang ni,mama semangat sangat buat suprise birthday party.. mama buat kek,masak macam-macam..hehe.. 


Kek buatan mama :)


apam polka dot :)


with birthday girl and iman wafiq :)


mama yang makin hari makin cantik :)
mama yang serba boleh,sayang mama <3


muka saya yang bajet comel sambil melantak :)


TADAAA! nah hadiah untuk kamu!


ni lah wajah budak birthday girl :)
HAPPY BIRTHDAY AGAIN SAYANG!
I LOVE YOU MORE THAN THOUSAND TIMES..
KAKAK SAYANG ADIK <3

p/s : harini saya dapat result..Alhamdulillah ada peningkatan.. walaupun sedikit kecewa lagi sikit nak Dekan..xde rezeki lagi..InsyaAllah next semester saya cuba lagi.. Terima Kasih Ya Allah :) syukur Alhamdulillah saya xde repeat paper.. Thanks to my mama and my buah hati yang sentiasa mendoakan saya dan sentiasa memberi sokongan kepada saya.. :)