BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 29 May 2012

HOLIDAY

ASSALAMUALAIKUM...

FINALLY BOLEH UPDATE BLOG! ONLINE FACEBOOK! ONLINE TWITTER! Padahal baru bape hari x dapat online facebook,dah macam orang x betul je.. Padahal twitter x layan mana pun,nak kecoh pulak kan..

EH! saya baru balik dari holiday ni..hihi..mau story mory panjang-panjang tapi kan saya penaaaaaat sangat.. sebab tidur pun lena x lena,rehat pun kejap-kejap..kaki ni lenguh x payah nak cerita lah kan..

okay,hari sabtu pagi-pagi lepas subuh saya and family gerak balik kampung dekat KEDAH DARUL AMAN..Amaaaan je kat sana..haha..okay,x lawak pun..actually nak pergi ziarah kubur arwah papa..rindu sangat :'( kebetulan pulak ada kenduri kawin anak pak lang,terus jelah pergi..


me berbaju kurung di pagi hari <3


on the way to Kedah with my kazen :)

sampai dalam pukul 1 lebih then terus melantak nasi kenduri sebab lapar sangat,,nasib sedap..rugi ambil sikit..huhu,,belah petang pulak saya,adik,mama and wawa pergi ziarah kubur arwah papa..Rindu sangat-sangat dekat papa..Alhamdulillah sempat sedekahkan yasin untuk papa dekat kubur..Terpaksa kuatkan diri dekat depan mama and adik,saya xnak menangis sebab xnak papa sedih..InsyaAllah saya akan selalu sedekahkan Al-Fatihah dan Yasin untuk papa..


Al-Fatihah.....


papa,i love you so much more than you know <3
no one can replace you in my heart..you'll always in my mind <3


dekat kampung :)


with my beloved aunty,wawa :)


excitednye tengok nangka! Lama x balik kampung camni lah jadinya..


at kampung :)

kteorang tidur rumah pak lang semalaman..esok pagi,kteorang gerak to LANGKAWI! Last minute planning..okay,tidur dekat homestay dekat pekan Kuah,sewa kereta avanza..dah malas nak cerita,tengok gambar jelah ye..


me :)


with my cousin at Jeti Kuala Kedah :)


dalam feri :)

FIRST : SHOPPING







sayang benor kat mama <3


kami adik beradik :)
we love langkawi <3

SECOND : ISLAND HOPPING



#TASIK DAYANG BUNTING


see that? bukit yang berbentuk perempuan yang mengandung terbaring :)
SubhanaAllah,,indahnya ciptaanMu..











#BURUNG HELANG




#PANTAI BERAS BASAH



yang ni best tapi sakit tangaaaan 




After island hopping ni,terus pergi jeti pekan kuah nak balik dah...lega juga sebenarnya bila dah nak balik KL sebab penat sangat,,x cukup rehat,penat x payah cerita lah kan.. tapi seronok tuh mestilah kan.. okay,tuh jelah story saya..Alhamdulillah sampai dekat rumah dalam pukul 8 lebih..dapat online itu perkara yang sangat dirindui..okay,done update entry for today :)

Thanks for reading :)