BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 1 June 2012

HAPPY BIRTHDAY MY DEAR FRIEND

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah harini dah masuk bulan JUN...Syukur alhamdulillah,terima kasih ya Allah kau masih memberi peluang kepadaku tuk meneruskan hidupku..JUNE,please be nice to me okay :)

Oh,back to topic..Pada 28 May 2012,genap lah umur dua orang kawan saya 19 tahun..so i wanna wish HAPPY BELATED BIRTHDAY :) hihihi..sweet 19 babeh! so korang dah boleh kawin dan jangan lupa nak ajak kawan korang yang sorang ni yang comel lote ni..tau,tau... *kelip-kelip mata*

To my dear friends,Nurul Syazwani and Syafrez Syuib :) korang kembar ek,lahir hari yang sama? untung lah ada geng lahir sesama..haha.. okay,i wanna wish for both of you.. Dear friends,,i hope both of you will success in your life..i wish you all the best..semoga umur korang dipanjangkan dan dimurahkan rezeki...Belajar rajin-rajin okay..jangan malas-malas... to syuib,score Dean List for next semester dan seterusnya okay! don't give up! to wanie,,hopefully u can continue your study,degree nanti jangan lupa aku kay...belajar betul-betul tau..score Dean List jugak tau :)

Wanie dah dapat hadiah kan? sorry kalau hadiahku tidak seberapa..okay,dah boleh duduk diam-diam k..haha..Syuib,sorry x bagi hadiah..sorry jugak wish lambat hari tuh..harap x terasa tau.. maafkan lah kawan awak yang comel ni..hihihi..

Pada 29 May 2012,saya pergi celebrate birthday girl,wanie dekat Mid Valley dengan Faizah,Afiq,Syafiq and Muhd Noor :) walaupun agak kepenatan baru balik dari langkawi,saya gagahkan diri jugak keluar dengan dorang semua..so tolong bangga kawan-kawan semua..huhu

kteorang makan dekat pizza hut..then tengok wayang cerita "AKU ADA,KAU ADA??" Shaheizy Sam dengan Yana berlakon..Alahai,minat sangat dengan dorang ni..Sweet sangat dorang tuh.. I wish i can be like them..hehe.. I really FALL IN LOVE with SHAHEIZY SAM <3 so what shoul i do? haish.. -___-" asal dia comel sangat..

berbalik pada story..nak cerita apa lagi eh? tengok gambar kteorang jelah..Btw kteorang guna Camera NIKON abang wanie punya,then g Mid naik kereta okay,,wanie bawa,saya tunjuk jalan..LULUS!

Okay,ayuk tengok gambar kami...

BEFORE MAKAN





me with faizah

 

me with wanie


me with afiq


TIME MAKAN


Birthday Girl :)


Me :)


Them :)



Best picture taken by me :)


The best picture taken by wanie :)


Us at KFC :)

MEET SYAFIQ AND MUHD NOOR


Afiq,Muhd Noor,Me and Wanie :)


me with wanie and syafiq
syafiq,pandang apa tuh? 


me with muhd noor 


me with syafiq


wanie and syafiq
Bestfriend Forever :)


Candid :)

BALIK


First time wanie bawa kereta lalu dekat TOL :)
GOOD JOB WANIE :)


Muka penat actually


The best picture taken by me and I LIKE IT :)
NIKON,InsyaAllah you'll be mine dear..
Seriously x sabar nak kerja and kumpul duit,BELI..
Wait for me my dear NIKON <3

Okay,doneeee! Alhamdulillah siap update blog :)
Again i wanna wish HAPPY BELATED BIRTHDAY to WANIE and SYUIB :)
May Allah always bless both of you,InsyaAllah...Amin...


THE BEST PICTURE OF US
TAKEN BY SYAFIQ HANIFFAH :)

THANK YOU FOR READING :)