BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 23 May 2012

KENANGAN SEMESTER 2

ASSALAMUALAIKUM...

Hai..saya x boleh tidur..so xtahu nak buat apa,then saya rasa nak update blog..Haish...Entah kenapa lah perasaan ni terasa huru hara sangat ni.. Maybe sebab tadi buka blog seorang budak ni then tetiba dengar lagu dia sama dengan blog saya..Setiap kali saya tukar,mesti dia tukar then always sama..okay fine.. tuh blog dia kan? cemburu? erm...InsyaAllah tidak sama sekali..haha

Berapa minggu lagi cuti semester saya dah nak habis..Dah nak masuk semester 3...saya xnak balik melaka walaupun saya rindu..saya rasa hilang semangat nak sambung belajar..Maybe saya ada satu masalah yang menimpa keluarga saya beberapa hari yang lepas..xmau lah cerita..

Back to topic,my memories in semester 2..more tension than semester 1,more work hard than semester 1,more tough than semester 1,more awesome than semester 1...Semester 2 started with no spirit but still move on with my life..For second semester saya belajar PAD170,PAD190,ACC106,ECO160,CTU151,BEL260 and lastly HBU123 (Bomba)... semua subjek sangat tough bagi saya..Akaun? No basic account in my life :) Microeconomic? No basic economic too..But Alhamdulillah i can score this subject very well..Berkat usaha and doa saya dan family :)

Next,about my life and my friends? Syukur Alhamdulillah everything goes very well..Makin rapat..umpama adik beradik kami semua..my classmates,roomates and levelmates,semua baik-baik belaka.. banyak jugak  aktiviti tuk semester 2 ni..Saya banyak join untuk kolej,,maklum lah nak dapat kolej tuk sem seterusnya kenalah aktif..saya masuk cheer karnival zon C,larian kampus,tarian tradisional for open kolej,gotong royong kolej,then tuk fakulti masuk dikir barat,bola tampar,lagi apa lagi ek..x ingat dah..tuh je kowt..

Jom tengok gambar saya dengan kawan-kawan saya sepanjang semester 2 :)


Hari pertama kelas,HUJAN and BANJIR :)


Malam MTK with classmate Shasha :)


Cheer Karnival Zon C with shasha and kak Natrah :)


Kemahiran Insaniah for semester 2,with kecik and mida :)


Tarian for Open Kolej,with roomate,Marina :)



Camping for Bomba at Gunung Datuk :)


Dikir Barat with roomate,Zatiiqa :)


Lawan Bola Tampar for Festa Unity DIPAC,with Yan :)


Penutupan Festa Unity DIPAC,with them :)


My art work for level 13 kolej Tun Teja :)


Jom Heboh at Melaka with Kecik :)


tetiba terjumpa gambar ni..time ni zati and kecik nak buat presentation,dah pakai lawa-lawa,sekali ustaz cakap kelas batal :) dorang dah ready dah..haha


Last paper and Last day with my roomates,Afiqah,Marina and Zatiiqa :)


Last day with my shasha :)

OKAY,DONE!

banyak sangat kenangan dengan dorang semua ni..Kalau boleh xnak lupa sampai bila-bila..InsyaAllah,I will always remember them till my last breath..Thats a lot of memories with them..Banyak lagi gambar tapi saya malas nak upload..okay kan? Hopefully our relationship will never break cause i really love them <3 Thanks to Allah gave me such a good friends like them..

Okay,done.. Thanks for reading..