BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 24 August 2012

Sahabat hingga akhir hayat

ASSALAMUALAIKUM..

Hai babyyyy semua. saya tengah tengok cerita kembar siang. haha. sebelum saya buat homework ctu yang tak siap-siap lagi tuh,saya nak update satu entry je. satu je tak banyak pun. pasal harini punya cerita.

SAHABAT HINGGA AKHIR HAYAT. InsyaAllah my relationship with my dearest schoolmate until Jannah. kita hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan. saya harap hubungan saya dan kawan-kawan tak putus sampai bila-bila. yeah,saya sangat sayangkan kawan-kawan saya. JUJUR saya tak boleh hilang mereka,mereka yang selalu bagi sokongan dan semangat. mana boleh hilang mereka kan.


My Girlfriends :)

Actually harini saya bukan buat OPEN HOUSE,saya just buat makan-makan just untuk kawan-kawan perempuan. Before saya pindah,saya nak juga berkumpul dengan dorang semua dekat rumah saya yang tak seberapa ni. Alhamdulillah dorang semua datang,Ya Allah happy nya dapat jumpa dorang semua.


masing-masing khusyuk melantak lontong ye. haha


Aida and Faizah



me with my beloved syaf,faizah,mien and aida





me with faizah :)



me with my beautiful syaf :)





Budak dua orang ni yang selalu teman saya pergi mana-mana :)


innocent face -___-"


us :)




our photographer :)


Friends Forever :)


me with my genius aida :)


me with my bestie, Ili Najaa


Dorang dah nak balik :'(

LAST BUT NOT LEAST :


US :)

gambar banyak lagi tapi dalam camera teha. ni je yang ada dalam camera saya. okay,cukup lah tuh kan. saya nak ucapa TERIMA KASIH sangat-sangat dekat kawan-kawan saya yang sudi datang ke rumah saya. hanya Allah yang tahu betapa gembira nya hati saya harini. saya bersyukur dikurniakan dan dianugerahkan kawan-kawan yang sentiasa ingat dekat saya and sayangkan saya <3 Saya sayang dorang sangat-sangat.

for those yang akan sambung belajar, sambung degree next week,GOOD LUCK korang especially mien, aida,wanie,rohini,lydiar. All the best korang. I will pray for you guys :)

okay thats all for today,saya nak buat homework dulu. bye, Assalamualaikum semua. selamat malam.