BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 14 April 2013

No more semester 4 and let be a senior.

ASSALAMUALAIKUM..

Hi. Long time no see my cutie blog. Oh,my final exam for semester 4 DONE! Syukur Alhamdulillah everything run smoothly walaupun seminggu demam. That my bonus from Allah. Alhamdulillah. Oh yeah,me cuti ONLY for one week then back to Melaka for my intersesi. Terpaksa korbankan my cuti semester for my kesenangan semester 5 nanti.

Gonna miss my lovely roomates and him, perhaps? Takpe takpe, seminggu je pun cuti nya. Macam tak percaya cuti seminggu je. haha. So next semester my SENIOR YEAR! then GRADUATES! Ya Allah tak sabarnya.


Piqah, me, Zatiiqa and Meyna


Meyna, Piqah, Nia and me.

p/s: pelis ignore the background yaa. It's too sepah sepah. Haigooo.

Kalau mula-mula masuk semester ni perasaan nak habis Ya Allah lamanyaaaa. Dengan ujian kesihatan yang selalu sakit, dengan ujian menghadapi segala tohmahan fitnah kiri kanan depan belakang atas bawah huish biarlah berlalu. Sakitnya lebih sakit dari kena duri. Luka dekat luar memang kita boleh rawat tapi luka dihati tak senang nak rawat.

There's a lot of kenangan manis pahit kelat tawar yang dah saya lalui. Roomates saya lah tempat saya menangis, tempat saya luah perasaan, tempat saya ceriakan hati ni. Tapi saya KUAT! hoho. Kuat lah sangat. Yes i'm strong than before this. 

Oh, terima kasih for someone that said something that make my heart soooo hurt. Kalau awak dah tak rapat dengan saya, don't you dare to judge me. Know me first, approach me first then you can judge me. Okay? saya tak marah tapi saya tak suka. Oh yeah! one more thing, mohon jangan depan saya cakap lain then belakang saya cakap lain. Ohmaigad! You're sooo nice sayang. Urgh! Prove that you change first dear.


In shaa Allah :)

*breath in breath out, breath in breath out* Alhamdulillah. Kita merancang tapi Allah yang mengaturkan. Jangan risau kalau Allah jauhkan kita dengan orang yang kita sayang sebab ada sebab tertentu kenapa Allah jauhkan kita dengan dia sebab Allah nak anugerahkan yang lebih baik untuk kita. Percayalah. Even it's hard but believe in Allah.

"And that test from Allah should make you stronger, And that test from Allah should have not make you weaker"

I'm just proud to be myself and feel grateful that i have people that always love me and support me like my family, my bestie that long time no see, my kanda that always beside me and for sure i'm feel thankful because ALLAH always and never let me alone. How lucky i am actually.



Ya Allah, lend me Your strength to me. Don't let me fall and always stand with You.
Ya Allah, may i be in Your care and love till my last breath.
In shaa Allah.